Salon Afrodite

Home / Beauty / Salon Afrodite

Salonul de înfrumuseţare corporală şi cosmetică Celebrity Salon reușește să creeze o atmosferă destinsă, o ambianță familiară într-un spaţiu intim şi cochet, amenajat corespunzător pentru ca tu să beneficiezi de un tratament special!

Atmosfera foarte plăcută a salonului, amabilitatea și profesionalismul personalului, varietatea și calitatea serviciilor oferite recomandă Celebrity Salon ca fiind alegerea ideală pentru ca tu să te simți cu adevărat răsfățAici vei găsi aparatură modernă, dotări materiale excepționale, produse profesionale de îngrijire și servicii de calitate.

Iți oferim servicii complete de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură.

Afrodita Salon își propune să aibă grijă de frumusețea, sănătatea și senzualitatea ta în fiecare zi! Vă așteptăm cu oferte diversificate pe toata perioada anului.

Dorința noastră este să menținem la cel mai înalt nivel serviciile furnizate clientelor noastre, iar dacă și tu îți dorești să fi frumoasă și îngrijită cu devotament, să arăți bine și să te simți bine, atunci cu siguranță vom avea rezultate minunate pentru tine!

Servicii coafor pentru doamne, domni şi copii!
Extensii de păr – Extensii afro-brazil – Tratament keratină braziliană
Manechiură – pedichiură – Cu gel şi ojă semipermanentă
Cosmetică, pensat cu aţa
Solar

Lucrăm cu produse de top (Joico, Tigi-Bed Head, Vitalitz’s)
Pentru unghii (Crystal Neails, O.P.I.)

Tel: 0765606198