Totul a început cu un concert extraordinar susținut de Dalma la Braşov. Şi din acel moment au urmat discuţii şi întâlniri foarte plăcute, în cadrul cărora am descoperit lucrurile pe care Dalma le adoră şi fără de care nu poate trăi: muzica, actoria şi cumpărăturile. Artista brașoveană ne încântă prin naturalețea sa, prin zâmbet și darul de a-i face pe oameni să o întregească din primul moment.

A avut loc prima ședință foto alături de Dalma şi colecţiile de vară ale magazinelor din centrul nostru comercial. A fost doar primul pas al campaniei pe care o lansăm alături de Dalma și pe care am numit-o „Plăcerile mele de shopping sunt satisfăcute doar la ELIANA mall”. Fanii o vor găsi și în ghidul de shopping care va fi disponibil online pe site-ul mall-ului începând din luna iunie.

„Prin campania de vară semnată de Dalma ne propunem să stârnim curiozitatea şi interesul braşovenilor de a-şi face cumpărăturile în ELIANA mall, nu doar atunci când au nevoie, ci şi atunci când îşi doresc o pereche de pantofi de calitate sau o rochie pentru un eveniment special, sau poate un fotoliu confortabil sau o bijuterie strălucitoare… ori pur şi simplu un cadou special pentru un prieten drag. În ELIANA mall vă aşteaptă cu uşile deschise peste 50 de magazine, cinematograful 3D Cityplex, locul de joacă KinderLand şi sala de evenimente Galla Ballroom.”

„Sunt încântată de asocierea imaginii mele cu acest centru comercial, care de altfel îmi este cunoscut de multă vreme”, a declarat Dalma. ELIANA mall este singurul loc unde pot combina utilul cu plăcutul sub același acoperiș! Aici am găsit produsele și hainele la care visam mult timp… și tot aici îmi adun mereu prietenii pentru a merge să urmărim cele mai noi apariții cinematografice la singurul cinema 3D din Brașov! Pe lângă toate acestea, echipa ELIANA mall pregătește ceva nou în fiecare sezon! Tu ce mai aștepți? Hai la mall!

Invitația Dalmei este deschisă tuturor… Oferta de vară este foarte atractivă!

Vă pregătim o serie de surprize foarte plăcute! Sunteți invitați să studiați catalogul online de prezentare „Dalma: Plăcerile mele de shopping sunt satisfăcute doar la ELIANA mall” , vă așteptăm să participați la  concursuri cu premii atractive.