Povestea din spatele vitrimei “ABM Fashion”

Povestea din spatele vitrinei.

De ce această campanie?

Să ne cunoaştem mai bine, să ne simţim ca într-o familie numeroasă, în care toţi avem ceva de împărtăşit şi, bineînteles, de învăţat.
Vă aducem în prim plan oameni cu adevărat pasionaţi, vă dezvăluim antreprenorul din spatele vitrinei fiecărui magazin prezent în centrul nostru, ELIANA mall.
Fiecare dintre ei ne va încânta cu propria poveste, de cum reuşeşte sezon de sezon să satisfacă pretenţiile noastre vestimentare.

Vă expunem o dată la două săptămâni o nouă poveste de succes, astfel ca până la finalul campaniei să ajungem să îi prezentăm pe toţi cei care conduc magazinele prezente în ELIANA mall.

8 ani de poveste. ABM FASHION

“Dăm culoare evenimentelor din viaţa familiei tale. Te invităm cu drag în lumea copiilor fericiţi, în care toţi trăiesc şi se simt prinţi şi prinţese. Gală, ocazie ori serbare, pentru oricare copil avem ţinuta mult visată.” – ne relatează d-na Bianca Ganea, Manager magazin “ABM Fashion”.

Flexibilitatea este una dintre caracteristicile unei firme mici, ca cea pe care o conduc. Ne adaptăm continuu la intenţiile şi necesităţile fiecărui copil, ne orientăm gama de produse astfel încât evenimentele din familia ta să prindă culoare.

Magazinul “ABM Fashion” deschis din anul 2007, se adresează unui segment larg de vârstă, cuprins între 0 şi 14 ani, oferindu-ţi un sortiment variat de îmbrăcăminte de ocazie: de la rochii, costume, compleuri, trusouri botez, la încălţăminte asortată şi multe alte accesorii pentru copiii noştri dragi. De asemenea, la noi găsiţi şi îmbrăcăminte pentru şcoală, iar în sezonul rece îmbrăcăminte adecvată de la paltoane, sarafane, cizmuliţe şi alte produse pe placul şi măsura copilului tău.

Contactează Magazinul “ABM Fashion”

ELIANA mall – parter

Adresa:

Str. Bazaltului, nr. 2

Tel: 0268 549 018

Mob: 0723 532 057

Leave a Reply

Your email address will not be published.