Povestea din spatele vitrinei “You&Me Fashion”

Povestea din spatele vitrinei.

De ce această campanie?

Să ne cunoaştem mai bine, să ne simţim ca într-o familie numeroasă, în care toţi avem ceva de împărtăşit şi, bineînteles, de învăţat.
Vă aducem în prim plan oameni cu adevărat pasionaţi, vă dezvăluim antreprenorul din spatele vitrinei fiecărui magazin prezent în centrul nostru, ELIANA mall.
Fiecare dintre ei ne va încânta cu propria poveste, de cum reuşeşte sezon de sezon să satisfacă pretenţiile noastre vestimentare.

Vă expunem o dată la două săptămâni o nouă poveste de succes, astfel ca până la finalul campaniei să ajungem să îi prezentăm pe toţi cei care conduc magazinele prezente în ELIANA mall.

Pentru că ELIANA mall face parte din familia ta!

Cu cine începem?
Magazinul “You&Me Fashion”. 9 ani de poveste.

9 de poveste. You&Me Fashion

“Povestea noastră a început în urmă cu 9 ani, când ne-am deschis primul magazin în ELIANA mall. O poveste aparent simplă pentru cei neimplicaţi, dar foarte complicată pentru personajele care fac parte din poveste, manager, angajaţi, clienţi. Probabil, veţi spune, ce mare lucru, un spaţiu, doi trei angajaţi, câteva produse şi gata totul merge „ca pe roate”. Ei bine, nu e chiar aşa. În spate este foarte multă muncă, dedicare, speranţe. Punem suflet, avem încredere în ceea ce facem şi suntem într-o continuă evoluţie. Afacerea noastră face parte din noi, este o a doua familie.

Ce ne dorim cel mai mult?

Cliente mulţumite şi fericite, cliente care să se reîntoarcă cu drag de fiecare dată, să devină prietenele magazinului „You&Me Fashion”. Fidelitatea clientelor noastre este răsplătită întotdeauna prin cardul de loializare şi reducerile personalizate. Credem cu ardoare că o clientă mulţumită este cel mai bun ambasador al magazinelor „You&Me Fashion”.”

Cu drag, Lăcrămioara Cojocariu

Manager „You&Me Fashion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.