SHOPPING MALL POVESTEA NOASTRA DE SUCCES

Adresa:

Str. Bazaltului nr. 2, cod 500053, Bartolomeu, Braşov

Program:

Luni – Vineri: 9:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 20:00

Suntem primul mall deschis în Braşov în anul 2004. Conceptul iniţial prevedea un mix de magazine, un cinematograf multiplex şi spaţii de agrement. Un an mai târziu investiţia s-a extins şi astfel a fost dezvoltat un complex echilibrat de retaileri, cu facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi cu spaţii de parcare, contribuind astfel la schimbarea porţii de intrare din zona Bartolomeu.

Unde ne găsiţi?
La ieşirea spre Bran-Moeciu, pe şoseaua Cristianului, în cea mai bună zonă din punct de vedere al creşterii economice şi dezvoltării demografice. Ne întâmpinăm vizitatorii cu o atmosferă primitoare, pentru că ne dorim ca voi să ne consideraţi parte din familie.

Cumpărături
Găsiţi zeci de magazine de renume româneşti şi internaţionale, cu o suprafaţă totală de 9.000 metri pătraţi, ce acoperă o gamă largă de produse şi servicii.
Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant. Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport.

Loc de joacă
Copiii vor fi fascinaţi de locul de joacă Kinderland, iar părinţii şi bunicii se pot bucura de timpul petrecut aici deoarece au siguranţa că cei mici sunt supravegheaţi în permanenţă de personal calificat.