Bargello Parfume

Home / Cosmetice / Bargello Parfume

Casa de parfumuri Bargello a fost fondata in 1952 in Turcia, debutand in domeniul parfumeriei cu un concept propriu bazat pe experienta si traditia renumitelor fabrici de parfumuri din Franta si Italia.
Apa de parfum Bargello este un produs de inalta calitate si se vinde in peste 400 de tipuri de arome diferite. Utilizarea de materii prime conform standardelor IFRA (International Fragrance Association) si preturile de vinzare scazute, continua sa faca diferenta pe acest segment de piata, avand 120 magazine, in tari precum Germania, Belgia, Olanda, Cipru, Arabia Saudita, Ucraina, Bulgaria, Turkmenistan, Kirghistan si Romania. Produsele noastre sint anti-iritante si non-alergice certificate de standardele internationale IFRA.
Cu o experienta de 7 ani in domeniul parfumeriei in Romania, o echipa tanara si dinamica, continuam sa satisfacem cererea in crestere a clientilor nostrii, promovand cea mai buna calitate a apei de parfum, concretizata in 60 de ani de experienta internationala. Datorita calitatii superioare, promotiilor inbatabile si a preturilor mai scazute decit apa de toaleta, Bargello parfum este un jucator important pe piata parfumeriei in Romania.