DEICHMANN

Home / Incaltaminte / DEICHMANN

Când vorbim de modă în încălțăminte DEICHMANN este prima opțiune: în magazinele modern amenajate se găsește o ofertă variată de încălțăminte pentru întreaga familie. Jucăușă pentru copii, la modă pentru cei tineri, elegantă pentru doamne și domni, comodă pentru generația mai în vârstă. În plus, și o mulțime de accesorii cum sunt gențile și curelele. Pe lângă o colecție atractivă, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajaților și prețurile mici. Rețeta de succes este simplă: încălțăminte de calitate la prețuri mereu avantajoase. Profesioniștii modei știu deja: ultimul răcnet în modă nu-l găsești doar la Milano sau Paris, ci și în cele aproape 3000 magazine Deichmann din lume.

Achiziționând încălțăminte din magazinele Deichmann puteți fi mereu siguri că ați făcut o afacere bună deoarece numai la noi găsiți încălțăminte atât de convenabil!

Grupul DEICHMANN, cu sediul central în Essen (Germania) a fost înființat în 1913 și se află 100% în proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piața europeană în domeniul retailului de încălțăminte, având peste 28,000 angajați pe plan internațional. Sub numele DEICHMANN activează filiale în Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, România, Croația, Italia, Lituania, Spania, Turcia și Bulgaria.

În plus, grupul e reprezentat și în Elveția (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Din 2011 ni s-au alăturat și Portugalia și Serbia.

E-mail: customer-service-dro@deichmann.com
Tel: 0268.549.151
Web: www.deichmann.com