Takko Fashion

Home / Takko Fashion

“Entuziasmul este adevăratul secret al succesului” declara Walter Percy Chrysler, fondatorul companiei cu acelaşi nume. Entuziasmul pentru modă este ceea ce ne impulsionează la Takko Fashion şi ceea ce ne-a transformat timp de aproape 30 de ani într-unul dintre cei mai mari distribuitori de modă din Europa.
Grupul Takko operează în prezent cu peste 1700 de magazine în 16 țări din Europa: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Cehia, Ungaria, Slovacia, România, Polonia, Croaţia, Slovenia, Lituania, Estonia, Elveţia, Italia şi Serbia.
Takko Fashion a intrat pe piața din România în 2007, odată cu primul magazin deschis în Arad și de atunci continuăm să numărăm magazinele descise an de an…
Succesul de până acum al magazinelor Takko s-a datorat în mare parte varietății mari de produse și practicării de prețuri rezonabile. Dar am vrut să oferim mai mult. Prin urmare…de la începutul lui 2010 Takko a primit și o nouă înfățișare. Amplul proces de rebranding demarat de Holding are efectul unei cure de înfrumusețare. Asftfel, Takko a devenit mai tineresc, mai atrăgător, mai modern, mai sofisticat, totul pentru a îmbunătății experiența cumpărăturilor d-voastră.
Până acum ne-am obișnuit clienții cu cele mai noi trenduri, la prețuri mici, o mare diversitate de articole pentru întreaga familie, oferte atractive și promoții extraordinare, un personal prietenos… iar toate acestea sunt lucruri la care nu vom renunța!
Proprii designeri creează la Takko Fashion colecţii stilate şi actuale. Se concep întregi teme de modă şi se oferă în magazine drept ţinute complete. O mare parte dintre modele este importată direct. Astfel, Takko Fashion poate produce la preţuri rezonabile şi poate reacţiona în mod rapid la schimbările de pe piaţă. Testele complexe ale calităţii garantează în plus standardele ridicate, pe care Takko Fashion şi le-a asumat pentru produsele sale. Rezultatul: calitatea la un preţ avantajos.
Pe lângă oferta atractivă, calitatea ireproşabilă şi preţurile avantajoase, nu în ultimul rând poziţia actuală a magazinelor a contribuit la succesul Takko Fashion. Noul design al magazinelor corespunde celor mai noi standarde prin prezentarea ţinutelor complete, ghidării concise şi panourilor moderne. Peste 16.500 de angajaţi în departamentul vânzări şi în centrală, în localitatea Telgte din Westfalia, se ocupă de satisfacerea dorinţelor clienţilor noștri.
Un lucru este sigur: în magazinele noastre veți găsi alături de personalul nostru, soluțiile unui outfit de remarcat, la cel mai bun raport preț-calitate. Vă așteptăm cu plăcere în magazinele noastre!
Ofertele, promoțiile și cataloagele actuale se pot găsi întotdeauna pe site-ul nostru www.takko-fashion.com.

Tel: 0721.863.543
E-mail: office@takko.ro
Web: www.takko-fashion.com/ro_ro/takko-fashion.html